sâmbătă, 4 iulie 2009

Plante de companie


Botanique ,impreuna cu Total garden companie de proiectare si amenajare peisagistica, aduce în România BabyTree - “planta ta de companie”, cel mai în voga cadou la nivel international si cu o pronuntata conotatie ecologica.

Aceasta mica planta a devenit repede un cadou pretuit si apreciat in intreaga lume pentru ca reuseste chiar prin statura sa sa transmita cele mai nobile sentimente celui care o primeste. Aparent doar un obiect de forma unei capsule cilindrice de doar 5 cm inaltime si 2 cm diametru reuseste sa te cucereasca din momentul in care te insoteste zilnic peste tot. Atasat la telefon, pe un lantisor sau ca port-chei, este “planta ta de companie”, care te ajuta sa experimentezi noi sentimente de afectiune, devenind astfel un bun remediu impotriva stresului cotidian.

Ce este un Baby Tree?

Ideea a pornit din Japonia, iar pentru europeni a devenit incet, incet o moda. Acum BabyTree este un simbol cu conotatie ecologica si sentimentala pentru toti cei care iubesc natura si pretuiesc viata in general.

Aparent doar un obiect de forma unei capsule cilindrice de 4 cm inaltime si 1,5 cm diametru, aceasta mica planta reuseste sa te cucereasca din momentul in care te insoteste zilnic peste tot. Atasat la telefon, pe un lantisor sau ca port-chei, este “planta ta de companie”, care te ajuta sa experimentezi noi sentimente de afectiune, devenind astfel un bun remediu impotriva stresului cotidian.
BabyTree a devenit repede un cadou pretuit si apreciat in intreaga lume pentru ca reuseste chiar prin statura sa sa transmita cele mai nobile sentimente celui care o primeste.

Sa oferi un Baby Tree, ca simbol al longevitatii poate insemna pentru persoana care primeste acest cadou, o dovada de dragoste si prietenie, sentimente care vor creste, se vor infrumuseta si vor dura precum aceasta mica planta.
Un Baby Tree cumparat = un copac plantat!

Baby Tree, s-a asociat cu Planete Urgence (ONG) pentru a contribui la un vast Program de impadurire a Planetei (www.planete-urgence.org). Acest Program a beneficiat de o ampla campanie de comunicare sub titulul “Un miliard de copaci” lansata de Wangari Mathaai, laureat al Premiului Nobel pentru Pace in 2004 cu sprijinul Programului Natiunilor Unite pentru Mediu.
Fiecare copac plantat absoarbe mai mult de 2 tone de CO2 de-a lungul vietii sale.
In baza parteneriatului dintre BabyTree si Planet Urgence, 0,5 Euro din fiecare comanda merg la Planet Urgence, pentru a se planta un copac.

Cui se adreseaza?

Companiilor si institutiilor care il pot oferi in diverse ocazii (evenimente, aniversari, sarbatori) colaboratorilor si angajatilor.
Persoanelor care doresc sa contribuie activ la protejarea mediului.
Persoanelor care vor sa fie la moda, pentru ca in tari precum Elvetia, Franta, Spania, Italia, Belgia si altele sa porti acest accesoriu este foarte trendy. Tuturor celor care doresc sa ofere un cadou inedit, cu o simbolistica sentimentala, dar si ecologica in acelasi timp.

Cum se ingrijeste?

Chiar daca dimensiunile par sa impuna multa atentie, gingasie in manipulare si ingrijire speciala, BabyTree este suficient de puternic sa traiasca si sa se dezvolte armonios daca ii oferi lumina si apa, la baza capsulei, timp 1-2 minute de doua ori pe luna pentru plantele suculente si o data pe luna pentru cactusi.

Capsulele cilindrice sau patrate contin o mica cantitate de substrat si elemente nutritive pentru plante. Din acest motiv plantele pot creste intre 3 si 6 luni in acelasi mediu. Cand planta creste si devine mult prea mare pentru acest recipient trebuie transplantat intr-un ghiveci normal.

Asadar „adopta-l, poarta-l si replanteaza-l”.
Cateva idei – cum se poarta?
Pentru femei: la baza gatului, la capatul unui lantisor pentru a sublinia o linie frumoasa a gatului
Pentru barbati: agatat de telefonul mobil, ca breloc pentru chei, agatat de ecranul computerului, sau agatat de geanta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu