vineri, 17 iulie 2009

WWW.TOTALGARDEN.RO

Gazon, rulouri de gazon natural, amenajari gradina, mobilier gradina, iazuri, lacuri, stancarii, sisteme de irigatii si pulverizare, peluze, rondouri, plante de exterior, sunt cuvinte care definesc experienta si rafineaza profesionalismul total garden in arhitectura peisagera, dincolo de legenda.

Gradinile TOTAL GARDEN au ca element central al intregului design gazonul, care prin verdele sau pune in evidenta valoarea plantelor, a mobilierului de gradina si a micilor lucrari de arta reprezentate de stancariile, iazurile sau cursurile de apa ce constituie adevarate oaze de prospetime.
Gazonul Semiramida este obtinut din samanta in mod clasic sau din placi, denumite si rulouri de gazon natural datorita tehnologiei de productie.

Rulourile de gazon natural TOTAL GARDEN sunt verzi si sanatoase si au avantajul de a putea fi utilizate cu succes, din martie pana in octombrie, pentru amenajararea oricarui spatiu verde.
Pentru producerea rulourilor de gazon utilizam seminte selectionate si certificate, marca Barenbrug, ce au o rezistenta deosebita la boli, toleranta la umbra, calcare si cosire.
Productia TOTAL GSARDEN cuprinde gazon pentru terenuri de sport, gazon pentru parcuri, dar si gazon pentru agrement.

Gazonul TOTAL GARDEN este matur(1-2 ani), verde, compact si are toate tratamentele fitosanitare la zi.Utilizarea rulourilor de gazon la amenajarea spatiilor verzi va permite sa aveti o peluza gata de utilizare inca din primele zile de dupa montaj.
Rulourile se livreaza paletizat, iar la cerere oferim consultanta si servicii profesionale de montaj.
Un gazon de calitate este doar primul pas in amenajarea unei gradini frumoase.

TOTAL GARDEN ofera servicii complete de arhitectura peisagera si de intretinere a spatiilor verzi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu